Na papiru sve to lijepo zvuci, ali jebe nas praksa i jebe nas nas "strucnjak" i njegov manjak video-rekordera za gledanje suparnikovih utakmica, jebe nas Susic koji nema nimalo autoriteta i koji svaku utakmicu gleda kao gledalac a ne kao selektor, bez ikakve volje da gura igrace naprijed, da ih motivise i tako to.
Nje samo problem u trenere ... problem je i u igracima. Protiv selekcije kao sto je Kipar se mora pobijediti sa pola snage. Problem ove reprezentacije je sto prije odigrane utakmice upise 3 boda. Ako se ne varam poslje ove 3 odigrane utakmice na kontu trebalo biti 7 bodova ... a ono ima se samo dva. E to je po meni najveci problem, sto ni trener ni igrace se nemogu motivisati. I kontaju da ce lahko. Evo i sad vec citam unaprijed upisana 3 boda protiv Izraela ... Sad svi znaju igrat futbal ...
1. Jako je malo ekipa koje danas mogu pobjedjivatii s pola snage. Mozda je bila jedna ili dvije, a vec ove kvalifikacije pokazuju da ih nema vise. 2. Problem ove reprezentacije i nas problem je selektor koji misli da mu je jedini zadatak da izabere igrace i posalje ih na teren, a sve drugo da je na igracima. Tako misli i dobar broj navijaca. 3. Nasi su igraci motivisani, jer ih i u Zenici, a i na strani bodri veliki broj nasih navijaca. Malo ih je koji se u tome s nama mogu porediti. 4. Tri boda protiv Izraela su imperativ, i tamo se mora ici na tri boda. Samo treba znati kako. Svi oni koji vam kazu kako cemo dati sve od sebe u toj utakmici, ne znaju kako doci do ta tri boda. 5. Pjanic treba da igra ispred stopera, zadnjeg veznog kao i u Romi. Na toj poziciji ce najvise imati loptu i najvise dati, bilo da odigrava kratke pasove bilo da daje dugu loptu, I da ima Besica us sebe. Lulic i Hajrovic (Susic? :o))) moraju biti dva ofanzivna bocna, ali i defanzivna ispred bekova. Za pocetak!
Prikaži sve komentare (92)