Zlatko je ozbiljnu bolestan ,izgubio kompas ,Zivi u paralenom svjetu ,mislim da bi psihijatri lako odredili bolest ,pocinjem da ga zelim ,Jer da je zdrav i da realnost vidi ,pa nebi pokušavo fol Kongres te ovo te ono odstupio bi i To je to ,a on se grcevito bori nebil ga na Kongresu ovih 500 njegovih pulena opet izabralo.Neda da odlucijo kompletno clanstvo jer zna da bi ga u vecu svezali i izbaciti.
Pa nije bas tako, dosta je on uradio za BiH kada je u pitanju i vanjska i unutrasnja politika, ali puno je 20 godina na celu jedne partije biti, treba se mijenjati, ali i on je to sam rekao. Sto se tice inteligencije, tu je prvi, niko me ne moze ubjediti da nije, ali reforma se mora uraditi, promjeniti sve od i do opcina!
Hippopotamus 18.10.2014. u 11:16 0 Pa nije bas tako, dosta je on uradio za BiH kada je u pitanju i vanjska i unutrasnja politika, ali puno je 20 godina na celu jedne partije biti, treba se mijenjati, ali i on je to sam rekao. Sto se tice inteligencije, tu je prvi, niko me ne moze ubjediti da nije, ali reforma se mora uraditi, promjeniti sve od i do opcina!. Da je napravijo podržo je takve zakone za Bosnjake koji se baš danas provode ali samo Protiv Bošnjaka , uveo je samo za Bošnjake ako kod nekog Bošnjaka nađu pušku koju u ovoj sredini mora imati NAĐU OSUĐUJU GA NA 9 godina . Ili ovo danas što se dešava zatvaraju Vehabije ; šta je taj Vehabija gore napravijo više od Četnika , dali je ubijo koje djete, kojeg čeovjeka dali je on ljudstvu veća opasnost od Četnika. Da razumijemo nisam vjernik ali nisam ni lud znam razumno sagledat situaciju. Lagunđžija bi zatvorijo i svoju mamu samo da napred može pljačkat svoj narod . Što se tiče meme lovjek kao Mladić i Karađžić .
Prikaži sve komentare (324)