Lahko je ovo odbiti. Kamenjem, udarcima protivničkih igrača i navijača te policije je povrijeđeno nekoliko igrača Albanije. Sve je to krivica organizacije utakmice što Albanci nisu mogli (a ne htjeli) nastaviti utakmicu, tako da su argumenti na strani albanske reprezentacije.
Srpski mediji vec su spremili pricu po kojoj domacin nije nista kriv vec su krivi sipci koji su se nakon batina, zamisli drskosti, odbili vratiti na teren. Pojedini su se vec primili, poput ovog generala. Bice kmecanja za 7 dana.
Igrao sam i ja. U zapisniku delegata je navedeno da su se albanski igraci odbili vratiti na teren, ali ovi ce razlog tome lako opravdati tezom kako nisu bili ispunjeni uslovi za nastavak utakmice, nebitno hoce li tribine u nastavku biti pune ili prazne vec zato sto su im igraci dobili batine. Da su navijaci provalili u teren a igrace niko nije ni pipnuo bila bi druga prica, ali stolicom i sakom u glavu pa onda "ej, 'ajde da igramo dalje, 'oces?" nece moze da prodje. Postoje uzroci i posljedice, postoji nesto sto se zove hronologija dogadjaja. Postoji i stari srpski problem sagledavanja te hronologije, valjda ne znate sta znaci ta rijec, sta li. Za 7 dana moci cete kukati su svi protiv vas i svi vas mrze, po starom dobrom guslarskom obicaju.
Prikaži sve komentare (131)