pa sta ocekivati drugo..gledam ovdje na ovom sovinistickom klixu koji dopusta i ne banuje svakakve,komentare..vecina tzv omladine se prepucava ,,jeli ovaj turcin ili je ovaj drugi srbin,vrijedjanje,,netolerancija...pljuje se po nekom prijeratnom sistemu..da vam kazem nesto...zalim ovu omladinu rodjenu poslije 90 tih godina..mi koji smo odrastali u onom sistemu bar smo imali sretno djetinjstvo..neoptereceni nacionalizmom sovinizmom,,sad cim je izletio i pizde..vec zna koje srbin ko je musliman,,zalosno..pa se pitamo koje glasao koje glasao za baju svinjara iz laktasa..
Govor mržnje se mora banovati. Nismo dužni trpiti nacionalizam i čitati divljačke poruke.. Neka se ljudi suzdrže od uvrijedljivih komentara ili lete, pa-pa-paa.
ovo ti zoves realnost,,daj molim te demokratija na balkanu je utopija,,cak stavise nevjerujem u demokratiju..vjerujem u diktaturu,,,ironija je da nas demokratiji uce amerikanci koji su imali robovlasnistvo,,a do neki 60 tih godina aparthejd,,da ne govorim o hirosimi i nagasakiju ,mislim licemjerstvu nigdje kraja...steta sto vise nema kolonijalizma..to je za nas
Prikaži sve komentare (44)