Kad ste tako fini, posteni, iz naroda, imate plan kako da izvucete zemlju iz krize, zasto je Suljagic odbio mogucnost TV duela uzivo o aktualnim pitanjima ?????? Da ja odgovorim !?? Zato sto bi ga malo djete od 5 godina rastavilo na proste faktore sa nekoliko pitanja, na koja ne bi imao odgovora, eto zato. Sto niste iskoristili javni servis za takve vrste promociju, kad ste toliko sigurni u ono sto pricate ;))))))
Izvini ali je Suljagić debate odbio iz prostog razloga: Bakir Izetbegović ne želi da vodi raspravu sa ostalim kandidatima za Predsjedništvo BiH.
Ooo sta mai, nemoj mi mazati oci. Suljagic je izgovorio previse lazi prije svoje kandidature, za sto postoji more video snimaka kao dokazni materijal. On dobro zna da starija populacija nije na internetu, nego prate emisije na TV-u kao sto su dnevnik, i druge emisije vezano za politicka zbivanja u zemlji. Suljagic zna da bi ga to pokopalo, kad bi starije generacije saznale za neke njegove izjave tipa, "ne mozete me natjerati da budem Bosnjak", a to sve zbog toga, zato sto ciljaju na bosnjacke glasove, jer ih Hrvati I Srbi otresu ko slinu od pod kad dodju da traze njihove ;)
Prikaži sve komentare (48)