London je koliko-toliko naucio neke stvari, pa ne zvecka oruzjem na ovu pricu Skotske. S druge strane Sarajevo i tzv. Bosnjaci "nude" model tzv. BiH samo po svom nahodjenju, bez da ih interesuje sta drugi imaju da kazu na tu temu, i tako (hvala Bogu) guraju ovu crkotinu od tzv. zemlje u ponor.
I šta drugi kažu? Kažu Dodik i Čović da je najbolje ovako podjebavat narod i privatno se bogatit,a ti reci šta je tebi zabranjeno u BiH ,a drugi imaju?
@privrednik Meni nista nije zabranjeno, ali je problem sto ja do toga nisam dosao slobodnom voljom tzv. Bosnjaka, nego sam morao uzeti pusku u ruke i naprasiti iste (figurativno receno) da bih sebi i svom djetetu omogucio da uci svoju istoriju, pise i govori na svom jeziku, dakle da svi budemo svoji na svome. I ti isti tzv. Bosnjaci ni do dan-danas nista nisu naucili, nego bi opet najradije da nema ni mene ni mojih, o tom ja pricam, nema spremnosti na kompromis kod tzv. Bosnjaka. Mi smo kompromis sa vama postigli preko nisana, a to objektivno nije dobro. I zasto pominjes Dodika i Covica, kad su oni obicni dzeparosi naspram tvojih univerzumskih bacaca prasine u oci?
Prikaži sve komentare (54)