Izasli da mitinguju mjesec dana prije izbora,a 2 decenije pustali da ih nacionalisti pljackaju,da ih ostave bez hljeba,i sada trpaju naravno sve u isti kos,jer su toliko inteligentni da pojma nemaju sta se u drzavi desavalo ni prije pola godina ,a kamo li prije 10,15 godina. Niste vi ni zasluzili da imate drzavu,stoko koja gura samo sebe,koj ne zanima drzava.DA vas zovnu u SDA pola bi vas preslo veceras,da vam punude pare.
@Boljševik99 Srbi i Hrvati gdje god mogu ne dozvoljavaju Bošnjacima da žive i da rade. Ne daju im nikakva rukovodeća mjesta i pozicije. A SDP, kao izdajnička partija, gradio bi nekakvu multietničnost preko leđa Bošnjaka. Eh pa neće moći. Dosta je podvala zločinačko-komunističko-lopovskog SDP-a i Zlatka Lagumdžije. Ovi su izašli protestvovati zbog zadnje 4 godine, naravno u ime neke stranke, a upravo je Zlaja zadnje 4 godine glavni, koji se lafo nešto pita, kao i krmak iz Konjica Nermin Nikšić. Smrt SDP-u!
Ne daju Bosnjacima nista a SDA drzi BHtelecom,FDS,Toplane,SarajevoGAs,Rudnike,Termoelektranu u BAnovicima it itd. Dzaba vam sam novac i finansiranje od Erdogana,i lazne ankete sto pravite,i sto placate portalima da iznose neistine i lazi,sad ce vam jos malo kraj,bagro seljacka kriminala.Isilovci primitivni,Bilal Bosnic je tip covjeka kojem ste vi idoli,vi onakve finansirate.A svi pametni ljudi u drzavi znaku da SDP sam sa 17% glasova nije mogao da se bori protiv korumpiranog sistemak,korumpiranih Sudova,mEdija,protiv 70% sljama koji 20 godina glasaju za nacionalne stranke.I sada im svi isti.Dijelite drzavi na Bosnjake,Srbe i Hrvate stoko izdajnica,isti ste kao Cetnici i Ustase,ista hovna.
Prikaži sve komentare (50)