slabo ko ima prirodnu obalu od hrvatske gdje imas dosta hlada.vidim bosnje opet svrsavaju na tursku a to su oni koji nisu makli dalje od ilidze a onda napamet pricaju o turskoj kao onaj debil zulfa.pa turska obala je sranje.nigdje drveca,gole pjescane plaze gdje sunce ubi.istina hrana im je odlicna .pa italijani masovno idu na hrvatsku obalu jer je italijanska obala sranje.
Nisi bio u Riminiju da znaš Znaš li šta je Rimini za bilo koji hrvatski grad. preko 1000 hotela, duga pješćana plaža sa svim mogućim revkizitima, na svakom ćošku imaš da se provedeš. Ti si debil. Prvo da ti objasnim - svako ima pravo da radi sa svojim novcem šta god hoće. Ja sam nacionalno osviješten Bošnjak, ne želim ići u Hrvatsku i tmao trošiti novac. Jel shvataš to? Novca imam hvala Bogu dovoljno da mogu sebi priušiti 5 zvjezdica hotel u Turskoj. I ovim putem pozivam druge građane Bih da idu u Albaniju, Crnu Goru, Tursku, Tunis, Maroko da izbjegnu Hrvatsku jer prenapuhano je, na razini Azurne obale a nudi realno koliko i Crna Gora. Ništa više. Nacional-šovinistička emisija "Boje turzima" u Hrvatskoj kada prikazuje Makarsku rivijreru ni riječi o Bosancima, bosanskim turistima, samo jednu rečenicu kaže kako tradicionalno tu dolazi bosanska dijaspora iz Sjeverne Evrope. Kao npr neko iz Švedske, Norveške ali ne iz Sarajeva, Zenice. Kao mi nemamo love za to. Toliko podcjenjivanje. Fuj
Pa dobro, htjeli mi to ili ne, vecina i nema love za odmor , nisu daleko od istine . A ne moras se hvaliti puno kako ides u hotel sa 5 zvijezdica, dobro je poznato kako to ide sa zvijezdicama u Turskim hotelima, obavezno odbij dvije :-)
Prikaži sve komentare (158)