https://www.youtube.com/watch?v=osvvTOzzQBE Sto se mene tice, ovaj video je dovoljan da opise ko je i sta je bio ovaj covjek
Meni je tvoj komentar dovoljan da shvatim da si mentalno poremećen. I žao mi je što nisi normalan čovjek koji ostavlja normalne komentare o normalnim ljudima, jer se vas mentola toliko nakotilo da je jedini lijek eutanazija.
U naopakom sistemu vrijednosti, normalne stvari postaju nenormalne, a nenormalne stvari postaju normalne. Tako je i sa tvojim komentarom! Po tvom sudu, normalno je da neko ismijava religiju koja ima cca milijardu i pol pripadnika, normalno je da ismijava borbu za istinu, sto istinski djihad svakako jeste...Po tvom poimanju stvari, normalno je da je neko ko je sam sebi presudio na najbrutalniji nacin normalan, a nenormalan je onaj koji samo konstatira uz konkretan dokaz ( u ovom slucaju link ) da stvari u vezi ovog covjeka i nisu bas onakve kakvim ih ovih dana mediji, kako svjetski, tako i lokalni, pokusavaju predstaviti!!Think about prijatelju!!
Prikaži sve komentare (55)