Koja islamska drzava, ovi (ne)ljudi su u zabludi. Kur'an zabranjuje ubijanje neduznih, civila, djece... Tu nema rasprave!
Da, u ratu tj u borbi, na bojnom polju. zaboravljas da je poslanik SAVS zarobljenike pustao na slobodu nakon sto opismene jednog muslimana. Kur'an nas uci da onaj ko ubije neduznog covjeka kao da je ubio cijelo covjecanstvo. Danasnji muslimani ne "zive" Islam, po Kur'anu, barem ne vecina muslimana, nesto bi kao vjerovali ali daj nam alkohola, bluda, kradje, lazi, smutnje, zavisti pa i svinjetine, nekako nam tesko odbaciti ono sto je zabanjeno, nismo in. Tumacimo Kur'an kako nama odgovara, jos malo pa cemo dopisivati ajete koji nam i kako nam odgovara a izbacibati ono sto nam ne odgovara, kao rimski vladari sto su uradili Indzilu (Bibliji).....
I ne nije sve dozvoljeno, zvjerstva u svakom slucaju su zabranjena! Islam nas uci lijepom odnosu i postivanju, da budemo ljudi, to sto ovi rade u Iraku, Siriji, to sto radi Al-Qaida je terorizam! i to trebamo mi glasno reci i ograditi se od toga! To sto rade bogate "islamske" zemlje nema veze sa Islamom i Kur'anom. Budimo mudri u ovim vremenima iskusenja, nemojmo pisati ispazne komentare... Pozdrav svom ljudima dobre volje.
Prikaži sve komentare (295)