hriscani i jevreji samo izazivaju krvoprolice i zavadjaju arapski narod i zbog toga ih treba sve protjerati u rusiju i da se bliski istok i evropa oslobode hriscansko-jevrejske okupacije i da Islam i mir zavlada svijetom.
Da se bliski Istok oslobodi krscanstva i jevrejstva? i da se oslobodi Evropa...o nepismeni covjece. pa Bliski Istok je kolijevka 1. monoteisticke religije, zvane jevrejstvo, tisucama godina prije islama (6.000 godina), a psolje toga i dom krscana Arapa dok nisu bili nasilu islamizirrani..a svi znaju da je kralj David napravio Jerusalem, glavni grad kraljevsta Izraila davno prije no sto se pojavio islam..o krscanskoj Evropi da ne govorimo , sta cete vi ovdje..vi ste okupatori i kako bi bilo da se vratite odakle ste stigli..u Tursku ili jos bolje Saudijsku Arabiji..ali to vam ne pase jer dole vlada pravi islam koji ukljucuje sjecanje ruku za kradju i kamenovanje z a preljubu..ha:) lazljivi dvolicni muslimani hipokrite koji se kriju u bosni..
nina, jeli to ti neku krscansku istoriju citiras, de malo popusti te vase lazi i suocite se sa istinom, da ste vi svi muslimani, da je Islam prvi nastao, pa kasnije se stvarale sekte poput krscanstva, jevreja i ostale sekte..
Prikaži sve komentare (378)