"Promenjem profil" Šta ćeš, neko ode na SP u Brazil i odlično odigra, a neko ga ipak gleda kući :) U ostalom, baš bi volio da se recimo, u fudbalu sretnemo na nekom prvenstvu da vam je*emo majku i sve što imate. Da vas razbijemo k'o Real Bayerna, nego nije dobro odigrati na ovim prostorima, zbog sljeačina i zadrtih četnika iz genocidne tvorevine, republike Mrske. A vi igračima i igrom nama ne možete parirati. al' nikako. !
`Šta ćeš, neko ode na SP u Brazil i odlično odigra` odlicno ste odigrali na SP ispali posle 2 utakmice...brze ispasti nije moguce...jel ti to ozbiljno ili si neki saldzija?
:))))) Koliko ste vi Moosnje pukle to je za istrazivanje :))) 1 SLOVIM JEDAN put i PRVI put nastup na velikom takmicenju i vi ste pukli . Na Balkanu definitivno najbolja momcad sa najvise nastupa i uspjeha je HRVATSKA slijedi SRBIJA pa Slovenija . Sve ovo mozes na UEFA ili FIFA stranici provjeriti . Vrijednost timova 1 Hrvatska 2 Srbija Vi ste jedino za sjedece sportove :))) invalid "nacija" za invalid sport :))))))))))
Prikaži sve komentare (190)