Brak cesto zna postati dosadan, uvijek iste stvari sa istom osobom, i odnos sa nekim ko ti se jako svidja cak sta vise moze popraviti taj brak jer ce te ta osoba ispunjavati i onda ce i brak biti bolji jer si zadovoljen u svakom pogledu. Nema nista gore od sputavanja jakih osjecanja koja nosis u sebi samo zato sto imas prsten na ruci.
Brak može postati dosadan samo ako je od početka bio loš. Ako s nekim imaš dobar odnos, možeš mu reći da bi htio malo začiniti neke stvari, probati nove itd. ;) Iz mog iskustva i iskustva mojih frendica - kad ti seks s partnerom postane naporan i kad poželiš druge, to je samo pokazatelj da neke druge stvari u vezi ne valjaju i da je došao kraj. Onda je pristojno bar biti iskren i reći da je gotovo.
ovo prvo sto si rekla nije istina sigurno, brak moze postati dosadan i ako je na pocetku bio dobar, zasitis se jedne te iste osobe, i zasitis se sexa sa jednom osobom. Prirodno je da ako si s nekim npr 10 godina da se izgubi ono uzbudjenje i ona strast koja je bila na pocetku. Sigurno se svaka udata barem jednom opasno napali na drugog muskarca, po tvojoj logici nijedan onda brak nije dobar cim se to desilo. Zato ja preferiram zamjenu partnera po dogovoru, ili trojku.
Prikaži sve komentare (80)