nije upitno da li su branko mikulic i njemu slicni pravi i veliki ljudi ....jer nisu. svi su oni bili dio aparata da odrze jednog covjeka,jednu pariju i na kraju sebe ,na vlasti. sve ovo sto se danas desava je dobim dijelom nihova zasluga.
Ne dijelim tvoje misljenje....... Evo konacno smo odahnuli. Ukinuta tiranija i dosla dugo zeljena SLOBODA. Dosli dusebriznici, cuvari nacionalnih interesa na vlast. Evo ti svjezi primjer NACIONALNE DEMOKRATIJE... HDZ protiv HDZ90: HDZ90 unutrapartijski sukob Raguz - Ljubic SDA sukob Tihih - Izetbegovic Dodik protiv Cavica, Bosica Ivanica...... Ako stvarno zastupaju interese svojih naroda, bili bi na zajednickom fonu, barem na strateskim stvarima. Svi se kunu da su legalni i legitimni, prozivajuci druge izdajicama, lopovima....... a ovi drugi im uzvracaju istom mjerom. Za koga god da glasas, po argumentima onih drugih glasao si za kriminalca… I kad malo bolje razmislis vidjet ces da je tako. A DUG DRZAVE, raste li raste. Ni tri mjeseca ne mozemo bez MMF. Cisti sunovrat….
sansei, ,ja zaista volim kad neko ne dijeli moje misljenje ma kao to izgledalo!? tema je bila mikulic i stara garda. iz dosadasnjeg "iskustva" na klixu vidim da nema puno onih koji nesto znaju o tome osim putem interneta ili roditelja,. da skratim ,pa ako bude pitanja-nix problem.komunisti su, ne najveci ali medju najvecim krivcima za ovo sada sto se desava.
Prikaži sve komentare (77)