Naser Kelmendi je imao poslovne kontakte sa Radončićevom kompanijom Avaz. Tako su 2004. godine Avaz i Kelmendi razmjenili vrijedne nekretnine u Sarajevu i Zenici. Prema ugovoru o razmjeni nekretnina, Avaz je dao kuću od oko 447 metara kvadratnih u Velikoj aleji na Ilidži, gdje se također nalazi i Kelmendijev hotel Casa Grande. Za uzvrat je od Kelmendija dobio poslovni prostor od 120 kvadratnih metara u zgradi Jabuka u Zenici. Kuća je procjenjena je na 500.000 KM, a zenički prostor na 300.000 KM. Razliku cijene od 200.000 KM Kelmendi je platio na račun Radončićevog Avaza. Godinu dana kasnije, Kelmendi je iz SAD-a naručio tri Jeep Grand Cherokee, od kojih su dva blindirana. Vozila su transportovana u BiH i pored zabrane američkih vlasti.Jedan od tih džipova je trenutno u vlasništvu Avaza. Radončić je izjavio da je direktor Avaza kupio džip koji se trenutno iznajmljuje uglednim gostima njegovog hotela Radon Plaza. Tačnije rečeno Radončić je hladno slagao i obmanuo javnost jer se u to
Radoncic ne preza ni od cega, uradice sve kako bi se docepao sto bolje pozicije. Pokusao je iskoristiti muku gradjana kako bi ispao veliki zastitnik istih, ubacivao svoje ljude medju njih da pljuju po drugima, a sve sa ciljem da on ispadne jedini koji nista nije mogao uraditi. Kada nas je zadesila katastrofalna situacija s poplavama nigdje ga nije bilo, da bi se kasnije naslikavao sa donacijama, opet samo zbog svoje promocije … I zar bi takvoj osobi neko trebao vjerovati.
Dok se Fahro kupa u parama (pokradenim), vi vjerujte da on moze nesto da promijeni. Svi mo vidjeli kada su bili protesti kako ministar sigurnosti reaguje. Taman posla da je njemu stalo do naroda, njemu je samo stalo do fotelje i para. On je sve ono bio i pokrenuo, ali se malo preracunao. Sada izigrava zrtvu, otvorite oci ljudi.
Prikaži sve komentare (222)