sto se tiče zakljucaka novinara vezano za sualjgica da mu je cilj ukidanje RS. Bosnjak sam ali mislim da to nece bas tako ici! Dosta su bosnjaci imali liderva, bolje reci kvazi lidera koji su uzeli izbore na pricu da ce se ukinuti RS. Trenutno je to nemoguće. Bosnjaci nece zivjeti bolje ako se i ukine RS ako pri tome cemo imati korumpirane politicare, sudije, ljecnike profesore na fakultetima! imamo druge drzave u kojima se pita jedan narod pa korumpirano vodstvo ne dozvoljava narodu da živi. Neka svako od nas pristane da se ukinu entiteti problem ce opet biti političari, neko nas zajebava :)
ma kada vidim da neki naš bosnjak pocne prvo recenicom o ukidanju entiteta samo se nasmijem ... ljudi moji milion precih stvari ima od toga a prva bi trebala biti ekonomski prosperitet onda sredjivanje federacije i kantona, pa nezaposlenost, pa zdravstvo. Ove price o ukidanju entiteta cine samo da dodikova stolica bude jaca ...
Ma ne bi iz jednog prostog razloga, opet bi se pojavili neki cudni interesi pojedinih vladara , predjsednika stranaka, sjeti se samo izbora durakovica camila za izbor za načelnika opcine!
Prikaži sve komentare (211)