grad bez vode i struje, a ponjemu tuče artiljrija ... gdje sam ovo već čuo? biće da sam nešto pomiješao, jer "ispravan" bošnjak navija za ukrajince :-(
Da bi ruski teroristi bili smetnuti, normalni narod mora da ispasta. Jedini nacin da se teroristi poraze, a da strada sto manje naroda, je totalna izolacija grada i kontrolisanje pristupa hrani i vodi.
Odlicna taktika Damire, kad bez vode i hrane pocnut umirat bebe, djeca i starci i kad se sruse kuce, bolnice isl ostace jos samo teroristi da se eliminisu; izuzetno humana taktika. A mozda ipak pokazati malo sazaljenja i solidarnosti za druge ljude obicne gradjane, ma za koga navijao u ovom bratoubilackom ratu? To su isto ljudi ko i mi u sarajevu sto smo bili. A ta prica o teroristima pije vodu jedino ako si sljep i gluh; vecina u tim regijama je protiv kijevskog rezima, a i vecina lokalaca je s puskom u ruci, i ima ih i etnickih ukrainaca i rusa, a iz rusije i kavkaza je manji broj ubacenih elemenata. Mozda tesko shvatit da je narod tamo podjeljen na istok i zapad, al tako je to. Tuzno je mrtve na istoku smatrati kolateralnom stetom, a svaki dan ginu civili, a kad smo mi u pitanju onda se samo prica o patnji stradanju. Insan samo svoju guzicugleda, a druge ko jebe.
Prikaži sve komentare (27)