Stete su ogromne, ali su nadoknadive, te najbitniji su ljudski zivoti koji su dobro sacuvani kolika ja katastrofa i kakva je bila, pa tako sada je najbitnije da svi mi ucesvujemo i pomognemo koliko mozemo svim onim koji su ostali bez icega u ovoj katastrofi. Moramo pronaci sredstva za obnovu kuca, mora Vlada pomagati koliko god moze i siguran sam da i hoce i da je pomagala koliko je god mogla, ali takodjer svi gradjani moraju biti ukljuceni, svi mogu na svoj nacin pomoci, pa zato i apelujem na pomoc, jer neki dan sam bio kao volonter u Bosni i malo je bilo kako volontera tako i ostalih koliko bi trebalo da bude!
Skandalozna izjava Nermina Niksica!!! Na pitanje novinara TVE1 da prokomentarise ovo haoticno stanje izazvano poplavama Niksic je odgovorio: ""Istina stete su ogromne, ali nije to sve tako crno ima tu i pozitivnog" iznenadjeni novinar je upitao sta konkretno misli Niksic je nastavio: "" Mnogo je ostecenih puteva i oni se moraju sanirati, sto je dobar signal za preduzece Autoceste da ce imati dovoljno posla i da ce mozda biti u mogucnosti da jos zaposle ljudi""" Novinar: premijeru ko ce to sve da placa?? Niksic:" Drzava, vlada FBiH moraju traziti kredite da se ceste i druge drzavne stvari saniraju, znaci mi cemo da dizemo kredite za to" Novinar:" A sta je sa privatnom imovinom, kucama isl.?? Niksic: "" Na zalost vlada ne moze nista uciniti za privatna lica, jedino sto mozemo je da im pomognemo oko odabira kompanija za izgradnju objekata, za nabavku materijala isl. A kad vec spominjem materijal, da kazem da je u ovoj nesreci i to dobro, da firme koje se bave proizvodnjom gradjevinskog materijala, sada mogu dobro poslovati i to je jos jedna dobra vjest za sve nas a i njih"" Izjavio je ko drugi do Niksic!!!!
sto hoce brzi da kaze da nije iz BiH, ali svakako da podrzava SDP i da je veoma aktivan kada su tekstovi o SDP kmerima.......pogledajte na njegovom profilu, sve je pisao kako je SDP najbolja, kako su crveni kmeri najbolji a on uopste nije iz BiH......
Prikaži sve komentare (62)