Bh. delegacija koja uključuje stručni štab, igrače i drugo osoblje Saveza rezervisala je 88 soba na prvom spratu hotela. ------------------------------------------------------------ Bh. delegacija rezervisala je 88 soba na prvom spratu hotela. ------------------------------------------------------------ Bh. delegacija rezervisala je 88 soba na prvom spratu hotela. ------------------------------------------------------------ Bh. delegacija rezervisala je 88 soba na prvom spratu hotela. ------------------------------------------------------------ Bh. delegacija rezervisala je 88 soba na prvom spratu hotela. ------------------------------------------------------------ 88 x 2 osobe = 176 ljudi? Pa zasto Elvedine Begicu?
rezervisala tjst zakupila komplet prvi sprat da se ne moze niko umjesati medju njih. to je tako u hotelskim smjestajima da to nije uradila neko bi se medju njih uvalio i smetao im. naravno sve sobe nece biti zauzete i u mnogim ce biti kljuc u vratima. a te pripreme i taj hotel placa fifa a ne Begic i nas savez i zato zacepi usta i nijedne vise kad su glupson i debilcina.
Pa sta i nisu sve dvokrevetne sobe, idu i pojedini clanovi porodice nasih fudbalera i sponzori reprezentacije i clanovi nogometnog saveza, fizioterapeuti, itd, nije to uopšte velika brojka do 200 ljudi je normala. Kolko naši političari troše na svoja proseravanja, a nikakvih rezultata ni koristi od njih.
Prikaži sve komentare (75)