Vi iz SDP-a izgleda više volite da pišete i skrećete pažnju na Radončića nego na svoje redove? Pišam se ja i na jedne i na druge. Radončić je dokazani ratni profiter i UDBAŠ, a vama bi bilo bolje da se pozabavite sami sobom i narcisoidnim Velikim Vođom i njegovim dupeuvlakatorskim poltrončićima. I da vratite SDP-u ugled i povjerenje koje je nekada uživao. Današnji SDP nije ništa od onoga što je nekada bio. Iznevjerili ste svaku svoju ideju, i svoje glasače. To dokazujete iznova na svakim izborima, pa će se vidjeti i na ovim. Padate. Nažalost, jer preostaju stranke koje preostaju, ali niste zaslužili povjerenje. Resetujte se, pa ćemo pričati. A ova očito plaćena kampanja na klixu dokazuje dokle je došlo, i to je očigledno ubiranje jeftinih političkih poena. Ali džaba trošite pare, ne piše vam se dobro u oktobru.
Fahro je jedini pošteni čovjek i političar u zemlji. Sve je pošteno stekao za ovih 20 godina koliko Avaz radi. Ne treba sumnjati u njegovo milijardijsko bogatstvo.
hahaha, čuj Fahro za 20 godina zaradio sve pošteno hahah. eh što se nasmija majko draga... šta ćemo sa onih 367 radnika, koji već 8 godina traže da im Avaz isplati plate i dugovaranja. Šta ćemo sa onih 18 trudnica koje su dobila otkaz u Avazu odmah nakon što su se vratile sa porodiljskog? šta ćemo sa onih 9 ljudi koji su povrijedjeni u saobraćajnim nesrećama dok su prevozili Avazove novine?
Prikaži sve komentare (93)