"Hasanić ‎Informacije iz Maglaja Upravo sam pričala s rodicom iz Maglaja, i potvrdila mi je informaciju da stvarno kradu humanitarnu pomoć, njen muž išao i vratili ga,ništa mu nisu dali, policajac ga bukvalno otjerao, ne daju ništa, dok su sinoć vreće brašna i pomoći unosili ljudima koji rade u policiji, i ostalim koji su neki državni službenici, fujjj kakav pogan narod!!!!" Sramota, obratite pažnju.
IMENA I PREZIMENA??????? TO REKLA KAZALA, NISTA NE ZNACI. TI KOJI KRADU, LJUDI TREBAJU RECI NJIHOVA IMENA I PREZIMENA, TAKO DA SE ZNA KOGA TREBA HAPSITI!!!!
"Navijači FK Sarajevo u nedjelju, 18.05.2014. godine planiraju odlazak u Maglaj kako bi pomogli čišćenje grada, te ovim putem prenosimo njihov poziv i molbu da sve koji su u mogućnosti da doniraju/posude gumene čizme i lopate, a i da im se pridruže i svi oni koji nemaju obaveza i voljni su pomoći... Okupljanje je planirano za nedjelju ujutro od 8-10 sati ispred El Kasbah cafea na Baščaršiji! Aferim momci! Uvijek VJERNA BORDO ARMIJA!" I pored toga što su HZ jutros krenuli na put čišćenja države, još jedan plemenit potez grupe: http://oi60.tinypic.com/xfxpn5.jpg :)
Prikaži sve komentare (35)