Dragi Bošnjaci, nakon stoljetnog terora na našom nacijom, polahko koračamo ka našim starim slavnim vijekovima. Uz volju i pomoć Gospodara, ovo će ponovo biti zemlja Bošnjaka. Moramo izdržati još malo, jer dušman je konačno na izdisaju, ovo su posljedni kukavički činovi. Moramo biti jači nego ikad, da očuvamo našu vjeru i državu, za našu djecu ! Još jedan mandat Dodika u RS, i RS će biti potučena do temelja, bez sablje i rata, naš Gospodar ih vodi u samouništenje.
nece biti bosnjacka.. uvijek ce biti multikulturalna ali se nadam da ce biti bez cetnika i ustasa (razlikuj ovo dvoje od srba i hrvata)
Kroz 50-tak godina, kada se na papir stavi malo statistike i naprave neki proračuni, egzaktni rezultati kažu da će dominantno stanovništvo Evrope biti islamsko. Ne vidim razlog zašto ne bi bilo u našoj lijepoj Bosni. Sa druge strane Bosna je uvijek bila zemlja Bošnjaka, dok nije počeo teror na tom elitnom nacijom, da bi se uništila. Srbi i Hrvati imaju svoju zemlju, i Bošnjaci će ponovo dobiti zemlju Bošnjaka. Dakle kako Srbija i Hrvatska nisu zemlje Bošnjaka, Srba i Hrvata, tako neće biti ni Bosna. A svi znamo jedino pravi islam garantuje slobodno propagiranje svih religija, tako uvijek bilo u Bosni i tako će i ostati.
Prikaži sve komentare (318)