Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je biti Bošnjak u Sarajevu, Zenici, Bihaću.....Veliki su heroji svi povratnici u manji entitet.
Nikad ovo biti nece zemlja dusmanska, odgojila majka Bosna prsa junacka. DIZITE SE HUSEIN KAPETANE I BAN KULINE DA VIDITE KAKVE BOSNA IMA SINOVE !
Zemljo tisucljetna na vjernost ti se kunem! Dragi moji bosnjaci, uvijek na oprezu sa vecinom srba!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I neko kaze da je sve ovo medijska propaganda? Kao zavadjaju nas politicari? Sta treba da srbi urade da shvatimo kako genocidasi spremaju novi genocid? Da nas pocnu klati kao u Srebrenici? Ukinuti odmah RS, milom ili silom. Ovako vise ne moze. Svakog srbina cetnika protjerati iz Bosne!
Mogu se spremati ali bolje im je nek ne udaraju u pogrešno jer nit imaju JNA nit smo mi nenaoružani :)
DIZITE SE HUSEIN KAPETANE I BAN KULINE DA VIDITE KAKVE BOSNA IMA SINOVE !
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
=U= NDH =U= ~~~~~~~~+ SMRT srbima =U=
sram ih bilo gamad najnize vrste
Samo Allah istina je !!!
Pizde smrdske....kad tad..kad tad!!!!!!!!!
Junaci...djevojkama prijete satarom...ništa neobično
Krivce sto ce Mosnjaci dobijati batine su klix portal i Islamisti na portalu. samo da napomenem Udarajte islamisticka govna na svakom cosku , ne pravite razliku ni u godinama ni izmedju zenska i muska samo ih rokajte.
pa de junacino reci gdje da dodjem da te roknem ko kera
jHebemo ti djecu sakatu =)
Doživio sam slično iskustvo u obliku provokacije, ali u Hrvatskoj gdje živim, iako nisam vjernik i musliman, ali ime moje, korijeni, mjesto rođenja koje se povezuju sa BiH određenim osobama smeta. Sačuvati dostojanstvo i ignorirati budale ili potuči se. Ponekad je nasilje jedino rješenje, jer nisu svi razumne osobe, postoje nažalost i maloumni degenerici s kojima je razgovor ili bilo kakva rasprava gubitak vremena. Budala je posvuda oko nas.
gorjet cete vi cetnici u dzehenemu zato sto ne priznajete jednoga allaha to vam je i vise nego dovoljno a mi muslimani se borimo na ALLAHOVOM putu i nikoga se ne bojimo.kad mudzahid kaze ALLAHU EKBER CETNIKU SE KRV SLEDI
Bosnajci ustanite i otvorite oci. Novu katastrofu nam spremaju dok nasa Bosnjacka djeca slusaju njihovo smece od muzike, uzor su im grand zvijezde padalice. Bajrami se slave uz srpski turbofolk i opija se. Bog ce nas kazniti opet. Mislite da ovaj genocid nije bio kazna i opomena.Poslije rata se vjerovalo u Boga a sad Bosnjaci opet idu ka propasti. Probudite se Bosnjaci, ako sad ne ostavite srpsku muziku i sve njihovo nece nas.biti vise ni na mapi. To nam spremaju
Sprema se Mosnjacima jedan temeljan genocid :)))) Uh samo da strani faktor da MIG i zeleno svjetlo . U Srbiji spremno ceka bar 1 milion osvetnika , Mosnje morate platiti krv zbog zla za vrijeme osmanlija , zbog 1 svjetskog rata i zlocina koje ste cinili i morate debelo platiti krv zbog 2 svjetskog rata i SS i Ustaskih zlocina. Zamislite se Mosnje da Srbi 600 godina pamte Turcima i da su pocev od 1804 do 1912 istrajali u otklanjanju Turaka sa Balkana . Zamislite da je Mladic izjavio "doslo je vrijeme da se osvetimo Turcima" Srbi vam zlocine nikad nece oprostiti i zaboraviti i 100000000000% je sigurno da ce biti velika osveta i temeljna . Samo je pitanje jacih to jest kada ce zapadne sile dati zeleno svjetlo , a to ce doci. Buuuuhaaaa Mosnjeeeee
franc ti si jedna obicna usmrdjela kurvetina ko mater ti sto te okoti. A da cemo se jos cerati ... hocemo 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smradovi smrdski, sve i jednog treba rascetvorit. Zasto Bosnajci ne reaguju na ovu ugrozenost. Bosnajci su najugrozeniji u vlastitoj drzavi.
po KO ZNA koji put se potvrđuje tea da je manji entitet posljedna enklava šovinizma i apartheida u Europi i vjerovatno cijelome svijetu.
Standardni predizborni scenario, prepadni,napadni i zavadi narod pa vladaj i dalje. Neka od srpskih nacionalnih stranaka platila budali da ovo napravi. Dok je ovaca bice i vune.
Sad kad' svi imamo, najbolje je da nas zatvore, pa opleti drugo poluvrijeme. K'o pobijedi, neka vlada Bosnom,
A u Pederaciji Srbe vole u P.M.
niko ih me mrzi dok se ponasaju u skladu sa moralnim nacelima. Isto vazi za svaki narod na svijetu pa tako i za bosnje,hrvate,srbe,rome itd
Sarajevo puno vlascadi, pa sta mislis odakle se hrane sa Pala, Lukavice etc? sve to radi u Sarajevu i niko ih ne dira
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lazu.