Ne serite i ljudima čestitajte titulu, to je naš bosanski klub i predstavljaće nas u Europi. I od mene čestitke Zrinjskom na osvojenoj tituli.
umaram mozak Haj ne seri t,i nemam nista protiv toga sto su uzeli titulu ali pasa moj solidni otidi dole kod njih pa ih pitaj koja je njihova drzava Pljuju po ovoj drzavi seru na sve strane nista im ovde nevalja uvijek su ugrozeni .Pa kako to da jedan cisto hrvatski to jeste katolicki klub uzme prvenstvo u zemlji u kojoj su po njima svi katolici ugrozeni O navijacima tog kluba netreba trositi rijeci svi sve znamo Isto tako o pljuvanju nase repke netreba trositi rijeci i to se zna Kada si tako pametan objasni mi sve ovo a pogotovo to da im je drzava po kojoj pljuju omogucila iako su ugrozeni da osvoje titulu odu u evropu i zarade koji dinar I naravno opet ce po starom da su ugrozeni da je njihova domovina hrvatska
Prijatelju ovo je sport i nema veze s nacionalizmom, tako bi barem trebalo biti, inače, slažem se s tobom u svemu što si rekao. Fair play je da se čestita pobjeda i to je to, nema puno pametovanja.
Prikaži sve komentare (138)