"Zemlja u koju niko ne vjeruje. Tim u koji niko ne vjeruje"???!!! Gospon Alimajstorović, možda Vam se tako iz Birminghama čini. Taj narod koji stoji na tribinama, i hiljade drugih, svaki dan govore "Vjerujemo u našu zemlju, vjerujemo u naš tim". Stoga, ono kulturno, iskreno, kako samo "raja" zna, napušite se kur.ca od onih koji vjeruju i u zemlju i u tim.
Nemoj biti tupko, to se odnosilo na svijet, na okruženje, na one za koje smo samo mala zemlja i zadnja rupa na sviralu. Rekao je ono što cijeli svijet misli o nama, nije se ovo odnosilo na nas, na ljude koji živimo ovdje i navijamo za našu Repku.
pa ne mozes gledati to sa navijacke strane. naravno da mi u BiH smo se nadali i vjerovali tom uspjehu. ali vjeruj da pola engleske nije znalo ni nabrojati vise od 3 nasa igraca a kamoli da su vjerovali da cemo biti prvi u grupi. kada odemo na svijetsko dosta ce svijeta ukucati prvo u googleu gdje se nalazi Bosna i Hercegovina jer za nas nikada nisu ni culi. i mislim da smo jedina zemlja koja ima jedva 4 mil. stanovnika a da ima reprezentaciju u top 20 na fifinoj listi (sad smo malo opali ali dobro). mislim covjek zivi u birinhamu i vjerovatno je susreo se sa englezima i zna o cemu govori i na osnovu toga je snimio dokumentarac. jer mnogo nogometnog svijeta se iznenadilo kada je BiH se kvalifikovala nije niko vjerovo u nas.
Prikaži sve komentare (60)