sernem se ja vama "velkobosnjacima" u usta. kakve prostote pisete i onda se cudite sto dobijate po pi#ki sirom buhu. kao cudan vam uskrs i isus,a nije vam cudan pedofil iz pustinje koji je imao 20 zena i tretirao ih kao robove.
Islam je nastao 700 godina posle Hrista,navodno je Andjeo propovedao Muhamedu u pecini,samo njemu i samo on je cuo meni to lici kao religija za jednog coveka????a sam Hrist kaze da posle njega ce biti lazni proroci i lazni Anjeli da ne citirim dalje.......
Ajde jadan smiri se, Biblijski proroci su imali i više žena, npr Solomon za koga je Bog rekao da će mu (Solomonu) biti otac. Imao je 700 žena i 300 konkubina, ima još takvih potraži po netu ;) A što se tiče Muhameda evo ti nekoliko ajeta ;) Sura 33 O Vjerovjesniče, reci ženama svojim: "Ako želite život na ovome svijetu i njegov sjaj, onda se odlučite, daću vam pristojnu otpremu i lijepo ću vas otpustiti. (28) A ako želite Allaha, i Poslanika Njegova, i onaj svijet – pa, Allah je, doista, onima među vama koje čine dobra djela pripremio nagradu veliku." (29)
Prikaži sve komentare (149)