"Proruske snage napale policiju u gradu Gorlovka, razbijaju i ruše" Klix, objektivno i profesionalno novinarstvo. Rusi koji zele da se zastite od politike i djelovanja neonacista i pucista iz Kijeva, razbijaju i ruse, a neonacisti koji su ubili stotinjak ljudi na Majdanu i rusili legitimno izabranu vlast, u paralelnom klix svijetu predstavljaju Ukrajinu i imaju legitimnost.
@sasa.puskin tako ti je to kada masa ne razumiju stvar u cjelosti,i upravu si isti ti neonacisti koji su gadjalu u ledja neduzne na majdanu,su isti oni koji sada zovu sebe antiteroristicka org,koja krece da ocisti ukrajinu od pro ruskih citaj terorista,ako bih birao izmedju rusa i pseudo-neofasista bio bih na strani rusa,ocigledno je ova godina extremnih desnica u evropi tako da jaotiiganama.
Svi potezi zapadnih sila su tako providni i jadni, da su smijesni. Tragicni za narode nad kojima eksperimentisu, ali nadajmo se ne jos dugo. Uvijek su na strani terorista kad to njima odgovara i Ukrajina je najnoviji i najocitiji primjer. Oni sto su do prije neki dan palili Kijev, maskirani ubijali ljude, pucali na policiju, sada se bore protiv "terorizma" i glume legitimnu vlast. Zapad ih podrzava, a one sa istoka Ukrajine, koji se bore protiv nelegitimne vlasti, nazivaju teroristima.
Prikaži sve komentare (99)