Davno su ih trebali izbaciti kada su Milosevica podrzavali i kasnije kada su trazili da se puste svi srbski optuzenici iz Haga, i zato sto nepriznaju genocid u Srebrenici.
Pa Rusija podrži BiH da ne dobije negativno mišljenje SE, a vi giganti od države bi je sada usuđivali, stvarno ti je IQ proporcionalan broju cipela koje nosiš.. Eno Putin zakazao vanrednu pres-konferenciju povodom glasanja fildžan države o sankcijama Rusiji. Uzmi atlas u ruke, i samo vidi kolika je to država, a kolika je BiH, čisto da ti se razbistri um. Kao drugo, uzmi knjigu Međunarodno pravo pa pročitaj definiciju genocida prije nego što lupetaš gluposti. Jedini genocid koji se dogodio na ovim prostorima(nažalost) je izvršen u Jadovnom i sistemu ustaških logora Jasenovac(37 logora) nad Srbinma, Jevrejima, Romima i Hrvatima antifašistima! Danas im je godišnjica osnivanja kvisliške tvorevine, pa možeš uputiti paveliću, luburiću i ekipi čestitku! a i poznato mi je to tvoje ime, to je izvedenica od imena Miloš, pitaj babu da ti izvadi rodoslovno stablo pa provjeri:)))
Mustafa is the primary transliteration of the Arabic given name, Arabic: مصطفى‎, Muṣṭafā. The name is an epithet of Muhammad that means, The Chosen One. It is a very common male given name, throughout the Muslim world.
Prikaži sve komentare (34)