Prvo: Mislim da na tom mjestu nije trebalo graditi džamiju. Negdje drugo možda, al na tom mjestu ne. Drugo: Ovo je priča koja nema logičan nastavak, a ni treća epizoda neće biti bolja. Žao mi je poginulih po čijim grobovima se iživljavaju, da se drugačije ne izrazim, i njihovih obitelji koje sve ovo moraju slušati i gledati. Sramota.
Komentar ti je nigdje veze... Zasto bi to bila sramota?! U Americi svi znaju da muslimani nemaju veze sa rusenjem centara. Muslimani su odgovorni za centre isto koliko smo ti i ja odgovorni...
Tko je prozivao muslimane? Al vidi: Mislim da jednostavno u ovim okolnostima to nije bila dobra ideja. rekoh: Negdje drugo graditi možda, al na tom mjestu ne. O odgovornosti za rušenje ne mogu, ne znam mnogo o tome. Znam dosta, al ne mnogo. Muslimani svijeta nemaju mnogo od toga što se na tom mjestu izgradila džamija, može se pojaviti samo netrpeljivost jer je izgrađena baš na tom mjestu. zato rekoh: negdje drugdje moža, al na tom mjestu ne. Mislim da ne treba produbljivati ionako dubok jaz.
Prikaži sve komentare (109)