Gdje su ovi radnici bili kad su građani protestovali U OVOJ DRZAVI SVAK GLEDA SVOJU GUZICU i oglase se tek kada njima dođe voda do grla tolike godine su primali ogromne plate od obicnog vozaca u GRASU koji ne znam da li ima adekvatnu diplomu srednje škole a imao je platu preko 1000 km dok nam akademski građani rade za 700 km ili vise po biroima E TADA SU ŠUTILI TADA IM JE BILO DOBRO, a da ne pričam o vodovodu i toplanama kakvi tu samo ljudi rade ima ih da i osnovne nemaju kako treba ALI TAKVI DANAS IMAJU I NAJVIŠE MISLJENJE O SEBI SVE ONI O SVEMU ZNAJU DANAS JE NAJGLASNIJI ONAJ KOJI NAMJANJE ZNA I KOGA SE NAJMANJE TIČE.
Pitajte vaseg poglavicu: Radončić izbjegao sukob interesa Fahrudin Radončić obnaša funkciju ministra sigurnosti BiH. Uz to je i predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH, graditelj i likovni umjetnik. „Ekonomija je godinama bila njegovo opredjeljenje. Gradio je tornjeve, razmjenjivao nekretnine s Naserom Keljmendijem i na kraju postao ministar sigurnosti. Međutim, prije toga razveo se od supruge Azre s kojom je podijelio imovinu kako bi izbjegao sukob interesa. Fahrudinu Radončiću ostaje Avaz roto pres i tornjevi, dok supruga dobiva Avaz d.o.o. Međutim, dva dana poslije brakorazvodne podjele, supruga Azra od bivšeg muža za 200 miliona maraka kupuje AVAZ Roto pres. Odakle joj novac, mogao bi znati njen bivši muž“, objašnjava Federalna televizija.
Eto radnici sami nabili sebi plate od 1000 KM Da si ti kojim slučajem radnik u ovim firmama, bili se ti bunio protiv tolike plate? Bi moj k***c. A zamisli dosta ti je podstanarskog života, u firmi stanje naizgled stabilno, digneš kredit, u međuvremenu u firmi se kriza produbljuje, počnu zaostajati plate, pa onda kad ti u januaru legne oktobarska, u februaru novembarske, u martu decembarska, a u aprilu januarska, i ti ne možeš naplatiti ni feninga jer ti je banka blokirala račun zbog neizmirenih rata kredita.
Prikaži sve komentare (102)