KAd se samo sjetim Silajdzica i price o investicijama arapskih zemalja u Bih,covjek samo pricao o tome a nismo marke vidjeli nikada,on jeste sigurno.Ista stvar sa zelenim talibanima iz SDa koji su sav ulozeni novac arapskih zemalja godinama stavljali sebi u dzep,oni se bogatili,a drzava propadala.Vidimo na svakih 100 metara u SArajevu,,na svakom cosku trzne centre SDAovskih tajkuna,dok narod nema hljeba da jede. Lagumdzija je covjek koji je imao i prije rata,zna se iz kakve porodice dolazi,nije bio redovni posjetitelj kazneno popravnih ustanova kao vecina sljama iz SDA,koji su rat iskoristili za licnio bogacenje,pa sam siguran da ce ovaj put novac da dodje u prave ruke.
Upravo tako, ipak je njegov otac bio gradonačelnik Sarajeva, ostavio mu nasljedstvo u Sarajevu (stan i kuća) - prije rata to imao, te stan u Dubrovniku ( i to je prije rata imao). Njegova majka je dobila Šestoaprilsku nagradu Sarajeva...
Lagumdzija je doktor, osoba koja ima izuzetno veliko uvazavanje u svijetu, tako da vjerujem u njegove sposobnosti, i znam da ce sve ucitnii, da bi doveo ove Katare, da investiraju u nasu zemlju!
Prikaži sve komentare (72)