5 preduzeca 10000 zaposlenih, mars stoko neradnicka. Pogotovo oni u vodovodu njima mamu. Stoko jedna neradnicka kada krpaju ulicu po 8-orica idu da jednu rupu zakrpe. Odmah srezati 60 % pa ce biti i za plate i za sve ostalo. A prosjecna plata oolika vam je jel ko to spomenuo. Jel ko rekao ooliko izbose vase plate. Nigdje ni rijeci. Za vas par hiljada treba 20.000.000 km a samo prasinu skuplajte. Mars kod privatnika raditi stoko jedna ublehaska.
TRAŽITI HITNU SMJENU NESPOSOBNOG MINISTRA ZA BORAČKA PITANJA FAIDA HEĆE I ČEDOMIRA LUKIĆA KOJI ISTJERUJU BORCE IZ STANOVA! PRIMAJU PLAĆU 3.500 KM MJESEČNO, A NIŠTA NE RADE!
Gradjani Sarajeva treba da se organizuku i da se okupe pred sjedistima Vodovod, Park, Toplane, Sarajevogas, Tržnice, Park i GRAS. Pa da im jasno poruce da nece dozvoliti vise da oni terorisu ovaj grad, dosta ste ga terorisali, ako vam se ne svidja podnesite ostavke i docice ljudi koji znaju svoj posao i koji ce raditi u interesu gradjana a ne stranaka, kao sto vi radite, i kada vam iz vase stranke jave da terorisete gradjane vi jedva docekate i kad vam kazu da bacate ljagu na njihove politicke suparnike, Dosta vise stranackih interesa i terorisanja sarajlija od strane SBB preko ovih preduzeca,
Prikaži sve komentare (81)