Za Jovu samo mogu reci da je trebalo biti veliki covjek i tada 1992. se , umjesto gargamelu koji je imao svu vojnu tehniku, Srbiju a vjerovatno i cijeli svijet za ledjima, prikljuciti se Armiji RBiH. Nazalost ovakvi ljudi su manjina a o idejama da ne pricam. Zamijenili su ih podrumasi i kriminalci sumnjive proslosti za koje se ne zna ni pola biografije, ni porijeklo bogatstva a sto je najgore uz to sve ne znaju ni dvije pametne sastaviti. Oni nam svoje selame pravo debelo naplacuju.
mb82 i ako ne po tebi morao napustiti jna morao je se prikljuciti Armiji? Zar nije mogao kao neki da se ispali u inostranstvo? Kakis jarane ko grlica ...
prvo cu da ti se najbem matere balave jer ja te nicim nisam uvrijedio osim sto se ne slazem sa tvojim komentarom a to je izgleda dovoljno da je ta osoba za tebe odmah "kloc i glupan". A drugo Divjak niti je primoran bio tad niti je bio primoran poslije rata da radi bilo sta, ali je ostao sa narodom sa kojim je ratovao protiv fasisticke agresije, kontas MAJMUNE?
Prikaži sve komentare (77)