Istina ponekada boli, genocid se desio i onaj ko ga negira ne zeli dobro BiH. Svaki vid netolerancije i mrznje izmedju naroda treba ostro kazniti jer dok se ne ujedinimo mi cemo biti na istom mjesto. Do tada ce jedan narod uvijek blokirati.
Ako zene, djeca, starci NISU ubijani,..kako onda neko to moze nazvati GENOCID???? Genocid podrazumjeva potpunu eradikaciju(unistene) ljudi,... I GENOCID NIJE SELEKTIVAN,..dakle ne mari da li je dijete, muskarac, zena, staro ili mlado. Tvrdecida se desio GENOCID, vi onda tvrdite da su u Srebrenici pobijeni i ZENE I DJECA I STARI, pored muskaraca, STO JE GNUSNA LAZ Ako su ubijani ljudi neselektivno dakle i muskarci i zene i djeca onda mozemo govoriti o genocidu,..medjutim ako je izvrsena SELEKCIJA9ubijani samo muskarci) onda mozemo govoriti o MASAKRU Ja ovo ne izmisljam iz glave,..procitajte sta se SMATRA I KAKO SE DEFINISE POJAM<<<GENOCID>>> Da li su ZENE DJECA I STARI takodje strijeljani u Srebrenici????
Onda je Genocid bio u Prijedoru, tamo su zvjerski pobijene 3000 ljudi, žena, djece, staraca i nemoćnih civila Pametnom dosta
Prikaži sve komentare (129)