S_A_N_A 29.03.2014. u 11:11 Odgovori 34Nije mi samo jedno jasno... Kosovo na silu oduzeto Srbiji,NATO izvrsio bombardovanje... Krim se odcijepio glasanjem,demokratskim putem.... Kosovo priznaju a Krim ne priznaju ? Et tebi nije jasno Kosovo priznali krim nelegalan,pa de majketi budi realan pa nije Ukraina pocela da pravi genocid nad krimskim rusima ka Srbija nad albancima protjerujuci ubijajuci silujuci oduzimajuci autonomiju silom..Krivite nekog drugog vi srbi da su razbili SFRJ aSrbija prva izasla iz ustava SFRJ praveci novi ustav Srbije ito mnogo ranije nego Slovenija i Hrvaska a za Bosnu da nepricamo..Aev ti jedan link pa vidi dali je trebalo da Kosovo ostane u Sastavu Srbije a ovakvih linkova je na stotinu.. http://saznajemo.net/novosti/sokantno-svjedocenje-srpskog-sakala-kako-smo-klali-albance-po-kosovu-video/
- "Šakali su psi rata. To je grupa koja radi za svoj račun. Njima ne smeta ni vera, ni nacija."- samo ova recenica ti govori ko su i sta su ti "sakali" znaci to onda podrzavas ocepljenje RS od BiH??? po tvom iznosenju onda podrzavas odcepljenje!!! 1.na Kosovu vecina Siptara u RS vecina Srba! 2.na Kosovu su Siptari dosli u RS su Srbi bili tu! 3.Kosovo je okupirano ratom,RS je nastala iz rata! i nehvataj se tih tema kada jer imas to u svojoj avliji!!!
Baki promasio si temu!!! ovde debata da li je legalno okupacija dela teritorije a ne ko je od koga sta zauzeo i da li je nekog cekala puska!!!
Prikaži sve komentare (49)