ko je pametan i sposoban ,ima . normalno je da se kupuju statusni simboli. tako je bilo uvijek ,a oni koji ne znaju kako ili ne mogu kupiti- mogu komentarisati.:) stotine,hiljade firmi u svijetu rade samo za i zbog bogate klijentele i za njih ne postoji svjetska kriza.
toni...to je apsolutno tacno u naprednim zemljama i njima skidam kapu ali kod nas vecina sto voza ovakva auta nisu stekla imovinu profesionalnim i legalnim radom nego kradjom i svercom. moram negativno komentarisati na ovu statistiku jer to je nepravda.
huso, ti si pametan covjek pa ti necu pametovati:) cinjenica je da svaki privrednik na zapadu radi puno ali u principu se radi da se kupac prevari i plati sto vise za neku robu koja u stvari ne vrijedi toliko. robna razmjena je bila najpostenija ...i zato je i propala.:) svi bi mi to radili samo kad bi bili sposobni ali to treba sebi priznati. ja sam naplacivao moj rad ( po satu) od 100 do 2000 km. da li je to posteno? jeste ako ima budala da plate:) , a ima ih , vjeruj mi. ako neko zeli i moze platiti cipele 5000 km moze i moj rad?! jesam li dobro objasnio?
Prikaži sve komentare (73)