I onda neko kaže da ovo nisu radončićevi protesti . glupi narode Građani putem razglasa izražavaju nevjericu zbog smjene ministra sigurnosti Fahrudina Radončića, ali napominju da će svakako ostati uz njega. - Da nije bilo ministra Radončića, nas danas ne bi bilo ovdje i palo bi dosta mrtvih glava. On nije htio tući gladni narod, zbog toga je zaslužio naše poštovanje i podršku. Radončić je zaposlio preko 200 000 ljudi, gradio je budućnost ove države. Smijeniše ga, ali mi ostajemo uz njega. Svako ko napravi dobro za ovu napaćenu državu, zaslužuje naše povjerenje i podršku, a to je definitivno Radončić - rekao je Muhamed Jeleč putem razglasa.
Dobro, hajd recimo da su Radončićevi protesti ali kako objasniti preko pola miliona ne zaposlenih, korupciju, nepotizam i opšte sstanje u društvu koje je katastrofalno?? Šta reći za to, biće bolje daće Allah samo sabura jel ? :.))
jedna je stvar socijalna ugroženost i obespravljenost naroda u državi, a sasvim druga iskorištavanje te ugroženosti da bi se domoglo fotelje
Prikaži sve komentare (53)