Hrvatima su uvijek drugi krivi sa njihovu nesposobnost, neznanje i kriminal, ali zato rado prisvajaju tuđe uspjehe i uspješne (naučnike, pisce, fudbalere, itd.).
Mah foliraju i jedni drugi svercaju robu i time unistavaju BiH ekonomiju i radna mjesta. Nema toga sto je vise unistilo radna mjesta od svercane robe i poraznih granica. Cuo sam za tipa iz EU koji je ostavio veliki biznis u EU i koji je otisao u zapadnu Hercegovinu da sverca i dila robu iz HR u bIH jer je mogao zaraditi za mjesec kao u Njemackoj za godinu. GRANICA U ZAPADNOJ HERCEGOVINI MORA BITI KINESKI ZID, I NE SAMO TAMO, NEGO SVE GRANICE MORAJU BITI CVRSTE KAO BEDEM. INACE STA GOD VLADE RADILE, GUBITI CE SE RADNA MJESTA JER SVERCERI UNISTAVAJU ZDRAVE FIRME I ZDRAVA RADNA MJESTA UNUTAR BIH SA DILANOM ROBOM. IDU ISPOD CIJENE I JEFTINIJE JER NE PLACAJU CARINE I DOPRINOSE I UNISTAVAJU ZDRAVU EKONOMIJU UNUTAR BIH.
Inace Luka Rajic je nesto prije rata uvezao cijelu dinarsku masu Hrvatske koja je tad promijenila valutu u kune, i pokupio je marke, a s tim su Hrvatska narodna banka, HDZ HR, HDZ BIH ostetili BiH u milijardama eura. Sjecate se svercera koji su otkupljivali marke? Eh to su vam bili dinari iz Hrvatske koja je tad promijenila valutu u kune, a za nju bezvrijedne dinare zamijenila za marke u BiH. Sama transkacija je isla iz Narodne Banke Hrvatske, preko ovakvih supljih granica u zapadnoj Hercegovini do svercera, a onda marke nazad u Hrvatsku. Luka Rajic se toliko obogatio na tome, da danas zivi u Svicarskoj i trosi tu lovu. A on je bio najobicniji vozac kamiona u kojima je prevozio lovu.
Prikaži sve komentare (25)