Naguzi Posteno HR Srbiju Ljudi cekali 20 godina da udju u EU i NATO a sada lijepo tuzba,pa onda odsteta a ako ne uspije tuzba i odsteta e onda ce HR da koci ulazak Srbije u EU narednih 50 godina Tako se to radi,na finjaka uvalise Srbiji bez sudjenja!
Djuro Barbaric bilo kako bilo HR ima aduta a Srbija nema,Adut je taj sto je HR clanica EU i ima pravo glasa kao i svaka druga zemlja EU sto znaci moze da koci ulazak Srbije u EU narednih 50 godina,svidjalo se to nekome ili ne to je tako,isto kao sto je Slovenia kocila HR za ulazak u EU pa HR morala dati i sta jeste i sta nije Sloveniji za ulazak u EU To Srbija vrlo dobro zna pa je zato pokusala da se priblizi HR kroz biletaralne odnose i da smanji mitologiju iz 1991 koju je srbija propagirala dok je slala vojsku po Vukovaru tvrdeci da je HR Ustaska drzava asvi Hrvati Ustase.... I nije to tako davno bilo da se to zaboravlja!
Djuro od dana kada je Europa priznala HR kao Nezavisnu drzavu svaki strani Vojnik i drzava na HR teritoriji su postali Agresor to se tako gleda po pravnim gledistima... BiH moze da tuzi i HR i Srbiju za umjesanost u Rat kao i za Agresiju ali posto je BIH u poziciji koju ni najbolji experti nemogu da razmrse ona tu nema bas neke sanse po pitanju tuzbe protiv HR ili Srbije
Prikaži sve komentare (31)