to nisu bili nikakvi placenici...a ovaj covjek je obican pacenik :)))) rusi i grci kao svjestan pravoslavni narod i prijatelji srba su pohitali u pomoc braci....nikakvu naknadu za to nisu dobili...cak ni penziju za poginule i ranjene....i misljenja sam da se to mora ispraviti...mislim samo da ima par zajednickih spomen obiljzja za ove dobrovoljce....i jos nesto njih nikako nemozemo porediti sa islamskim dzihad ratnicima koji obilaze sva svjetska ratista u cilju da poginu pa da karaju 72 djevice...ovdje je rijec o cistom humanizmu....
odakle ti to za karanje djevica,po islamskom učenju ako nisi znao čovjek kad umre pa bude na onom svijetu neće imati sexualni nagon jer mu neće trebati,nema više pravljenja djece,a cifra od 70 se odnosi na 70 rođaka za koje se možeš zauzeti kod boga da im oprosti grijehe i pusti u raj,a te djevice za koje si negdje načuo nisu djevice nego nešto kao ženski anđeli,samo prave društvo i prave hlad lepezom.tako je kod nas .A kako je kod vas raj opisan,piše li iđe išta,ima li u vas nagrada u raju ako napraviš genocid nad ne naoružanim i svezanim ljudima?
uzmi procitaj knjigu pa ces da vidis jesu li placenici ili dobrovoljci. u knjizi imas slike njihovih cekova koje su primali kao "naknadu", potvrde o regulisanju putnih troskova za posjet' familiji u Rusiju i to sve sa pecatom RS. a to da su pljackali kuce, silovali i sve ostalo, ja mislim da je o tome smijesno diskutovati.
Prikaži sve komentare (120)