Nemojte s*at ljudi, pored nase skolovane omladine da premijer bude neko iz drugog eniteta, svjedok ratnom zlocincu itd. Kad ce neko iz federacije bit' neki djavo u RS?! Nikad! Imamo mi i boljeg kadra od ove Svetlane... daleko od toga da mi se ne svidja prica ove Svetlane, al' svidjala mi se i prica svih ovih do sada za koje sam glas'o i na kraju su pokazali ko su.
Pa gdje su im mladi kandidati ,kada su siti gledanja starih faca.Sta je sa obrazovanim mladim kadrom,zar se moralo spasti na sds kadar koji ni u RSu nema prolaza.Ma srami te se!!!Nisam nacionalista,ali ako treba da bude srbin neka bude iz federacije i ne stariji od 40 godina tko god da je,musko ili zensko,hrvat,bosnjak,srbin ili ostali.
Nebitno ljudi koji je entitet, ovo je sve jedna država ! Dajte prvo da to riješimo. Ako je za narod i prava naroda, ako ju je izabrala većina, nek' bude premijer. Nastavimo li ovako, u svakom pojedincu, tražiti nešto što ne valja, postat ćemo država u kojoj ce vladati anarhija... Na žalost :/ A što se tiče omladine, imam osjećaj da su oni, tj. mi najmanje zainteresirani što je jako tužno. Na protestima najmanje njih u cijeloj Federaciji, kao da se to ne radi za njihovo bolje sutra... Najviše bih i ja voljela da dođu mladi ljudi, ali oni izgleda nisu previše zainteresirani.
Prikaži sve komentare (228)