Napisite fino da je Al shidi u vlasnistvu Bakira Izetbegovica I Senada Sahinpasica, nemojte lagati narod, istrazite malo, nemojte samo objavljivati tekstove napisane u SDA fabrici lazi I manipulacije.
Bakir Izetbegovic nastavlja graditi Sarajevo. Nakon Hotela Evropa, vila na Poljinama, Hotela Bristol, BBI Centra, Sarajevo City Centar naredna je investicija... UNIS, Energoinvest, FAMOS, Zeljezara Zenica, ZRAK, Hidrogradnja, Alhos, Kljuc, Uniklima, Sarabon, UPI, Polihem, SODASO, Agrokomerc, SOKO Mostar, TAS, Energotehnika, zavrsise tako na smetljistu historije, umjesto industrije sad su shoping centri i hoteli, umjesto rock muzike i Novog primitivizma sad je ZMBT i X-Factor Adria, umjesto naucnih emisija, sad su turske sapunice, a umjesto radnih akcija sad su tu radne akcije u kladionicama. Vrli jedan novi svijet, jedan Novi Svjetski Poredak kako je rekao stariji George Bush 11. septembra 1990-te u Americkom kongresu...
Ali sada smijemo ici u dzamiju! To je velika pobjeda sadasnje mlado-muslimanske vladajuce strukture u poredjenu sa zlim socijalizmom. Kome trebaju fabrike kada imamo dzamije? Kome trebaju skole I fakulteti kada imamo mektebe I hutbe da edukuju omladinu? Kome trebaju kvalitetni profesori kada imamo imame I hodze u blindiranim bengama od sto hiljada? Kome trebaju koncerti sejtanske muzike kada imamo Moj Ummete I Dodji Najdrazi? Kome treba da omladina putuje po svijetu I upoznaje zivot iz druge perspektive kada imamo 24% teritorije I dijasporu koja nam donosi modne trendove iz Malmea I Klagenfurta?
Prikaži sve komentare (163)