Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napisite fino da je Al shidi u vlasnistvu Bakira Izetbegovica I Senada Sahinpasica, nemojte lagati narod, istrazite malo, nemojte samo objavljivati tekstove napisane u SDA fabrici lazi I manipulacije.
Bakir Izetbegovic nastavlja graditi Sarajevo. Nakon Hotela Evropa, vila na Poljinama, Hotela Bristol, BBI Centra, Sarajevo City Centar naredna je investicija... UNIS, Energoinvest, FAMOS, Zeljezara Zenica, ZRAK, Hidrogradnja, Alhos, Kljuc, Uniklima, Sarabon, UPI, Polihem, SODASO, Agrokomerc, SOKO Mostar, TAS, Energotehnika, zavrsise tako na smetljistu historije, umjesto industrije sad su shoping centri i hoteli, umjesto rock muzike i Novog primitivizma sad je ZMBT i X-Factor Adria, umjesto naucnih emisija, sad su turske sapunice, a umjesto radnih akcija sad su tu radne akcije u kladionicama. Vrli jedan novi svijet, jedan Novi Svjetski Poredak kako je rekao stariji George Bush 11. septembra 1990-te u Americkom kongresu...
Ali sada smijemo ici u dzamiju! To je velika pobjeda sadasnje mlado-muslimanske vladajuce strukture u poredjenu sa zlim socijalizmom. Kome trebaju fabrike kada imamo dzamije? Kome trebaju skole I fakulteti kada imamo mektebe I hutbe da edukuju omladinu? Kome trebaju kvalitetni profesori kada imamo imame I hodze u blindiranim bengama od sto hiljada? Kome trebaju koncerti sejtanske muzike kada imamo Moj Ummete I Dodji Najdrazi? Kome treba da omladina putuje po svijetu I upoznaje zivot iz druge perspektive kada imamo 24% teritorije I dijasporu koja nam donosi modne trendove iz Malmea I Klagenfurta?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako sada Bakir ne kupi auto, nikad neće xD
Koji je *** sa ovim serverom, nikom ne mozes dodijelit' lajk ili unlike, Klixovci stvarno ste postali teski odron
@Marijuana2 - Izgleda da im je server povukao malo jeftine vutre...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto elite gradske, uživajte! O, državo prokleta si, mjesto na demonstracije raja po shopping centrima, toga nam baš fali! Hoće li Bakir biti na onom odvratnom ekranu što stoji sada preko zgrade, u Zarinom odijelu??
Posto SDA stranka 20 i Kusur godina je na vlasti uradili su to da su svi zaposleni vec duze vrijeme u institucijama a pola njihovih su otvorili neke biznise naravno parama od naroda koje je SDA preusmjerila gdje treba. Eh sada posto su se svi do unuka nakupili para sada moraju megdje da to lagano trose. I onda oni otvaraju svije centre gdje ce zaposliti jadnu raju da irgete za 400 km za njih a oni ce da se provode i sepure Po centru! To vam je klasican primjer kapitalizma 21 vijeka! 30% vlada zemljom 50% ima hajra i ono sto ostane je na Plenumu i na portalima :))))
POZIV BH DIJASPORI NA BOJKOT FINANSIJSKI INSTITUCIJA BIH NOVADIJASPORA JAVNO POZIVA CIJELU BH DIJASPORU, USLJED SVIH DESAVANJA U BOSNI I HERCEGOVINI PROTEKLE 2 SEDMICE, DA PREUZME SVE NEOPHODNE EKONOMSKE MJERE DA SMAKNEMO CIJELU TESKO ”KRIMINALNU I KORUMPIRANU” POLITICKU ELITU S VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI, TAKO STO CEMO BLOKIRATI I POVUCI SVAV NAS KAPITAL IZ BOSNI I HERCEGOVINI (KOJI JE PREMA NASIM PROCJENAMA PREKO 2 MILIJARDE DOLARA). TAKODJER POZIVAMO NA REDUKCIJU U DOZNAKAMA U IZNOSU OD 50% U NAREDNIH 6 MJESECI ILI DOK SVA DRZAVNA MAFIJA SAMA NE SIDJE SA VLASTI. NA TURISTE KOJI SU PLANIRALI POSJETU BOSNI I HERCEGOVINI, PREDLAZEMO DA ODLOZE SVOJ ODMOR ZBOG NESIGURNE SITUACIJE U ZEMLJI. IZ POUZDANOG IZVORA MMF-A, NOVADIJASPORA SAZNAJE DA SU SVE TRANSE MMF-A PREMA BOSNI I HERCEGOVINI VRLO UPITNE I DA CE KOLAPS FINANSIJSKOG SISTEMA DOVESTI I DO NELIKVIDNOSTI BANAKA TE GUBITAK NOVCA STEDISA (SLICAN SLUCAJ KAO SA STEDISAMA U LJUBLJANSKOJ BANCI).
Sve lijepo opisaste, al nidje ne piše koliko će raje ovde biti zaposleno.
Hahahahah, procitah komentar na fejsu ''Je l' i ovo Bakirovo, jebeem mu kosti lopovske'' :D hahahah
Nemojte srati gosp.Bakire Izetbegoviću :D
Evo maksuz da stavim slikice za ljubomornu pogan. Drago mi je da je Sarajevo dobilo ovakav objekt i ako bog da jos ovakvih i jos bolji. Ne zaboravimo da je ovdje bila ciganska mahala, ciganska mahala pored parlamenta BiH. Prema nekim iskazima vlasnika, ovdje ce posao dobiti 1500 radnika. Dobro neka je slagao za 1000, 500 radnika je sasvim lijepa cifra. http://postimg.org/image/g6k3zqgl3/ http://postimg.org/image/m1tqtkgpd/ http://s30.postimg.org/56nqgsxw0/20140221_145212.jpg http://s24.postimg.org/ayet6kq2s/20140221_145256.jpg http://s28.postimg.org/gnj04l37g/20140221_145316.jpg http://s13.postimg.org/4snns3fx2/20140221_145403.jpg http://s27.postimg.org/uvisngsj6/20140221_145445.jpg http://s28.postimg.org/42n4ewry4/20140221_145511.jpg http://s30.postimg.org/nszomipao/20140221_145814.jpg Slike samo za ljubomornu pogan!
Jos da hoce grad sad one milione sto je uzeo za poreze fino sad uloziti ovdje i obnoviti ove stubove, prugu, i trotoare, vec bi taj dio grada na nesto licio.
Stotinu prodajnih postora smješteno je na 6 etaža shoppinga, protežući se od etaže -1 do etaže 4. Svoje mjesto u Sarajevo City Centru pronašle su najpoznatije svjetske robne marke: Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Duti, Pull & Bear, Women Secret, U.S. Polo, Calliope, Cortefiel, Tissot, Levi's, Koton, Tom Tailor, Carpisa, Parfois, Springfield, LC Waikiki, Yamamay, Nike, Adidas, Original Marines, Brums, Six, Orsay, Terranova, Lisca, Carpisa, Swarovski... U SCC-u će biti prisutni i dm, XYZ, Sportlife, Formentini, Magic Baby, Pia Lank, Cesar's, Legend, Calypso, Granoff, Bimaco, My Book, Imtec, parfumerija Innoma, Eld satovi, Optika Occulto, frizerski salon EN studio, supermarket Konzum, print studio Best Solution Top Shop - Dormeo, B-Style Srebrenarnica Dar, Keka, Melodi Choco Story, mjenjačnica Exclusive Exchange i drugi. Osim toga, SCC će ponuditi i druge sadržaje kao što su centar zabave PlayLand i kuglana Playbowling, smješteni na trećoj i četvrtoj etaži itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne gradi se drzava shopping centrima, vec industrijom.
Drzava se gradi i jednim i drugim. A ovakvi centri imaju zadatak da oni koji idu napolje da se oblace i tamo placaju porez na takodjer uvoznu robu, od sad plate porez BiH, takodjer na uvoznu robu. Je li vi mislite da ce oni koji imaju lovu manje trositi na garderobu ako ovog objekta ne bude ovdje? Nece, otici ce u Austriju ili bilo gdje im se cefne i potrositi hrpu love u istim buticima. Onda je bolje neka trose lovu u BiH i placaju porez na to, nego da placaju porez u jednoj recimo Austriji i to na iste stvari.
ZARA
Dragi presjednice neka ti je Hajirli i sretno poslovanje unovom soping centru. Dusmani neka grizu damu.
Od pocetka mi nije bilo jasno, zasto 3 velika soping centra na liniji od 700-800 metara..
Odlicna gradjevina, udjite u bbi uvjek pun ko sibica a sve se nema. Ovaj trzni ce biti pun pogodak.
dajte kakvu fabriku bilo čega j.ebote centri i garderoba ima sekond hend i pijaca
Kad si vidio ili cuo da arapi prave fabrike :)
Kakve su ovdje 100 milona maraka okrenute ali eto bar ce krasiti ovaj grad a sto je Bake omastio brk cemo zanemariti, hah
lijepa gradjevina pogotovo lcd ekran :)