ja sam iz sarajeva i nelažem. I.D. četa. Nikad nijednog nisam vidio u akciji. Nemam šta da čitam- ja ratovah ( na moju žalost ) i nigdje u cijelom sarajevu nevidjeh ulemu sa borcima. Ulema u Bosni je dno komunističkih ostataka. Ima DANAS izuzetaka koji su i meni dragi ama od 91 do 96 ja ih neviđoh. i u pravu si- nemam poštovanja prema ulemi Bosne.
Pogledaj film: Ezan na zgarištu, i vidjeti češ desetine hrabrih Krajiških vjerskih poglavara, kako direktno učestvuju u ratu. Opet u Gradačcu je bila četa sastavljena samo od vjerskih službenika, zvali su ih 'Hodže'. U ratu je ubieno ili poginulo oko 400 vjerskih muslimanskih službenika, od kojih su neki bili Imami/Hodže, neki Hafizi, itd..Dosta ih je četnička vojska sa naročito svirepim postupanjem ubila i zaklala. Islamska Vjerska Zajednica je predvodnik povratka u RS, to nisu Političari, nego baš oni...Pioniri povrtaka..oko kojih se poslije polako i bojažljivo okupljao i narod..Za ovo im svaka čast!!! Ja sam isto iz Sarajeva, u Sarajevu je toga nažalost bilo dosta manje...tu si u pravu, a o Komunizmu sve najbolje!!!
nisam gledao-i negledam balkansku produkciju od 91. nemam snage za to. i opet iz sarajeva sam i dedo mi je odavde i nesumnjam u krajišnike.
Prikaži sve komentare (127)