...bosanski studenti su vazda bili beskicmenjaci...sve su to odgojile uplasene nene i dede... ...a glavna metoda odsrastanje je bila... "dijete, ne izviruj kroz zavjesu, vrati se ovamo u sobu...ne mjesaj se to te se ne tice sta se desava vani" dijete ne peljaj se u tudje poslove! itd itd :-) pitanje...sta rade studentske organizacije? ako imamo ijednu? neka idu u Sloveniju na obuku kod slovenacke studentske organizacije ŠOS... od pitanja prehrane i bonova za prehranu...do pitanja studentskih poslova za vrijeme studija....studentskih domova...same organizacije...i organiziranja prilikom svih mogucih pitanja i problema... za problem oko nekog profesora na cesti se zgrmi 5000 studenata ko iz pi.cke! e đe smo to mi ?
Ne znam sta SPUS radi, ali znam da sam svake godine pri upisu na narednu godinu studija uplacivala 5 KM za aktivnosti istog. :)
ocito da nisi upucen !! ipak mislim da su studenti trenutno i bit ce jaki i duhom i tijelom, i da ce ova generacija i buduće donijeti mnogo pozitivnih promjena u BiH
Prikaži sve komentare (23)