Republika Srpska je neminovnost sa kojom federacija je vec naucila da zivi. Nije mi samo jasno da li je njima stvarno toliko bolje nego nama? Ili je ta vlada i taj mangup Dodik toliko strašan da ga se svi boje? Mislim ne vidim da je na bilo koji nacin srpstvo ugrozeno.. Ili ne dao ti Bog republika srpska? Ipak vi pepeljare placate od 600 do 1100 KM. Mora da imate vise love nego mi.
U januaru 1990-te godine, na famoznom 14. kongresu, Savez komunista Jugoslavije se raspao. 1 marta 1992. godine, dakle 2 godine i 2 mjeseca poslije, voljom vecine gradjana Socijalisticke Republike Bosne i Hercegovine na referendumu o nezavisnosti, dogovorena je nezavisnost RBiH, i odlazak iz krnje Jugoslavije. Milorad Dodik na vlasti je vec 8 godina, dakle od februara 2006 pa do danas. Za sav taj period karakteristicno je da Dodik prijeti nezavisnocu i referendumima. Nama je trebalo 2 godine i 2 mjeseca da odemo. On 8 godina prijeti ali ne smije. Drugi pak velikosrpski nacionalisti prijete nezavisnoscu vec 18 godina, od 1996. Prema tome, ker koji laje ne ujeda. Dodik vjesto laze i manipulise Srbima, zarad ostanka na vlasti, i kriminala. Pepeljare je placao 1.100 KM, ima Vozd para, umislio je da je Obrenovic
od koga si ti moj bosnoslave nezavistan????? ...nemas svoje granice,nemas svoju himnu,nemas svoju zastavu,nemas svoju vojsku....da budemo iskreni nemas ni drzavu vec nesto sto se zove "zajednica" i srbi i hrvati ce vas handriti u toj zajednici dok god ne izdahnete....samo glupi bosnjo nemoze to da shvati :))))
Prikaži sve komentare (68)