Da ih debil nije roknuo sad bi zivjeli ko gospoda I nebi "debili" ni imali sansu da naprave s.r.anje 92'-.. pa evo sve do danas
Da ga 'Srbin nije roknuo', našli bi drugi način da ti okupiraju voljenu BiH i da ostvar san o 'Drang nach Osten'. Mržnja prema Srbima nije izgovor za željom za komentarisanjem istorijskih događaja o kojima ne znaš ništa..
jest da ga je srbin rokno ali bilo je tad i nekoliko postenih i casnih srba islamske vjere koji su voljeli bosnu....ovo danas sve go dupeuvlakac okupatoru a pogotovu germanima i vatikanu...kadi ih covjek gleda prosto mu bude zao sa koliko ponizenja to rade....kako ugledaju kojeg germana odmah padaju na koljena i pocu da zamuckuju...a zadnjih mjeseci svaki dan najavljuju kako papa dolazi u sarajevo iako je covjek nekoliko puta izjavio da to nema u palnu bar za ovu godinu.....ali oni brate opet po starom bez stida i srama "jupi doce nam papa" :))))))....ja mislim da ne postoji psihoanaliticar koji to moze objasniti....zamisli oni znaju bolje od vatikana da ce papa doci u sarajevo :)))))
Prikaži sve komentare (13)