Hajde ne serite. Ako je ijedan visoki predsjednik valjao to je ovaj čovjek. Potezao je za bonskim ovlastima, razrješavao bagru na vlasti sa dužnosti. Dodik i ostali nisu smjeli ni pisnuti, noge su im se tresle. Svi visoki predstavnici poslije Ashdowna su bukvalno prespavali svoj mandat kao Inzko danas dok Dodik laje, ruši ustav i vodi državu ka sigurnom raspadu. Kod Ashdowna nije bilo takvih stvari. I na kraju krajeva, kako nekome možete poželjeti smrt? Koliko zlobe u ljudima to je čudo jedno.
Dodik tada nije ni bio na vlasti,tada je kod nas bio korumpirani SDS sa kojim je ovaj olos mogao kako je htjeo! Mogu da zamislim kako bi se obrukao da je danas ovde i kako bi ga Dodik spustio na zemlju,da bi ovaj sam sebi platio kartu u jednom pravcu u Englesku! PS Upravo taj Esdaun je najodgovorniji sto ce vam se Federacija uskoro raspasti,time sto je nametao Hrvatima ponizavajuce zakone! A tada se i raspada cijela neprirodna tvorevina BuHu!!!
Ledeny Što je još jedan dokaz da na ovim prostorima može da ide naprijed dok je totalitarni sistem i vladar "čvrste ruke". Sve vas pozdravlja Željezni
Prikaži sve komentare (61)