Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bahati englez sa jos ima novo
@tarpe.zicbo, ja bih te zamolio da uzmes knjigu u ruke i da procitas malo o istoriji bosne i hercegovina...
Kojoj istoriji BuHu kad sam ja stariji od te iste BuHu?!?
@tarpe.zicbo: suvisno je uopste sa tobom voditi dialog, tvoji vulgarni komentari su vidjelo tvoje inteligencije...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
omG Lord...
Hajde ne serite. Ako je ijedan visoki predsjednik valjao to je ovaj čovjek. Potezao je za bonskim ovlastima, razrješavao bagru na vlasti sa dužnosti. Dodik i ostali nisu smjeli ni pisnuti, noge su im se tresle. Svi visoki predstavnici poslije Ashdowna su bukvalno prespavali svoj mandat kao Inzko danas dok Dodik laje, ruši ustav i vodi državu ka sigurnom raspadu. Kod Ashdowna nije bilo takvih stvari. I na kraju krajeva, kako nekome možete poželjeti smrt? Koliko zlobe u ljudima to je čudo jedno.
Dodik tada nije ni bio na vlasti,tada je kod nas bio korumpirani SDS sa kojim je ovaj olos mogao kako je htjeo! Mogu da zamislim kako bi se obrukao da je danas ovde i kako bi ga Dodik spustio na zemlju,da bi ovaj sam sebi platio kartu u jednom pravcu u Englesku! PS Upravo taj Esdaun je najodgovorniji sto ce vam se Federacija uskoro raspasti,time sto je nametao Hrvatima ponizavajuce zakone! A tada se i raspada cijela neprirodna tvorevina BuHu!!!
Ledeny Što je još jedan dokaz da na ovim prostorima može da ide naprijed dok je totalitarni sistem i vladar "čvrste ruke". Sve vas pozdravlja Željezni
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Učestvovao je on u udesu u kojem su stradali svi Bosanci i još uvijek se niko od njih nije oporavio.
ako je tako ...sto ste mu dali onoliko para??? i one kuce lafo na poklon prijatelju bosne :)))))) ..ako je tako sto mu dodik zabranio dolazak u rs plus optuznica protiv njega
I Jelko Kacin,koga takodje Muslimani vole zbog njegove mrznje prema Srbima je takodje persona-non-grata u Srpskoj Republici,i kod nas se ne smije pojaviti jer za njim postoji potjernica zbog govora mrznje!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kažu da dok je Paddy bio u bih reis Cerić mu je dovodio maloljetne dječake iz medresa i tako kupovao njegovu naklonost!
to ti zamjenio onu priču sa kardinalima?
kakva bi tišina zavladala svijetom kad bi ljudi govorili samo ono što znaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Neka je je**bo mater!!
Zao mi sto djubre nije zaginulo...
Sta ti je Sulejmane,zasto psujes?!
liberalni demokrat -nije ni cudi sto su se svima u bosni tresle gace od njega! zivjeli liberali!