Ne zelim nikog da vrijedjam, ali stvarno ovo danasnje hriscanstvo VEZE NEMA sa izvornim hriscanima.... Ovo hriscanstvo kakvo poznajemo danas temelji se na NIKEJSKOM SABORU na kojem je PAGANSKI car Konstantin IZMISLIO trojstvo, Isusa za "sina" ili "bozanstvo" "boga", uveo KIPOVE, ikone iako su do tada bile ZABRANJENE (a i danas su po Bibliji), a i ovaj "CELIBAT" koji je dno-dna...... Cpvjek MORA imati nekog pored sebe, hormoni, sex, produzetak vrste, a celibat je NAJVECA IZISLJOTINA nikejskog sabora
Islam nema veze sa vjerom i religijom. Islam je teokratska ideologija i politički pravac. Muhammedu je islam poslužio da ujedini arapska plemena i drži ih poslušnima a korijene kurana je preuzeo iz židovske Tore.
sto hormone ne lijece tako sto ce tiguzu neku zensku,opaticu na primjer, zasto bas djecu. Ja mislim da su te devijacije u njima nastale citajuci Bibliju, jer tamo kakvih gadosti se moze naci nema ni u horor filmovima. Tamo ima vise teksta o seksu nego u erotskim casopisima evo dio toga http://www.putvjernika.com/forums/topic/erotika-u-bibliji 19:31 A starija reče mlađoj: Naš je otac star, a nema nikoga na zemlji da dođe k nama, kao što je običaj po svoj zemlji. 19:32 Hajde da damo ocu vina neka se opije, pa da legnemo s njim, eda bismo sačuvale seme ocu svom. 19:33 I dadoše ocu vina onu noć; i došavši starija leže s ocem svojim, i on ne oseti ni kad ona leže ni kad ustade. 19:34 A sutradan reče starija mlađoj: Gle, noćas spavah s ocem svojim. Da mu damo vina i doveče, pa idi ti i lezi s njim, eda bismo sačuvale seme ocu svom. 19:35 Pa i to veče dadoše ocu vina, i ustavši mlađa leže s njim, i on ne oseti ni kad ona leže ni kad ustade. 19:36 I obe kćeri Lotove zatrudneše od oca svog.
Prikaži sve komentare (53)